RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ KESKUSTAAN

duuni.jpg

Nyt etsimme tulosvastuullista RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen! Valittu henkilö työllistyy suoraan menestyvään asiakasyritykseemme.

Ravintolapäällikkönä pääset pyörittämään yrityksen laadukasta yli 100 paikan ala carte ravintolaa, joka sijaitsee ydinkeskustassa. Ravintolalla on ensimmäinen menestykäs vuosi takana ja vauhti kiihtyy tulevaa kohden. Saat kunnianhimoisen tiimin johdettavaksesi, työyhteisö on hyvin tiivis ja aikaansaava porukka ja haussa olisi ennen kaikkea ihminen, joka sopii hyvin mukaan joukkoon ja johtaa joukkoja ammattitaitoisesti hyvällä johtajuudella eteenpäin.

Vaadimme vähintään viiden vuoden kokemusta ravintolaliiketoiminnan johtamisesta sekä työskentelystä ala carte ravintoloista. Työssä pääsee tekemään monenlaista niin budjettien laatimisesta myyntiin, henkilöstösuunnitteluun kuin suorittavaankin työhön. Olet innostava ja reilu esimies, joka omalla esimerkillään johtaa päivittäisiä toimintoja. Parhaiten työssä menestyy itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja ”can do-asenteella” varustettu tyyppi, joka ei vierasta sosiaalista mediaa työvälineenä. Esimiehenä olet reilu ja sosiaalisesti lahjakas tiimipeluri. Hakemamme henkilö on alan-rautainen ammattilainen, jolla on vielä tarmoa ja energiaa kehittää ravintolan toiminta seuraavalle tasolle.

Palkka on kilpailukykyinen ja se määräytyy kokemuksen mukaan. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja on kaksivuorotyötä, työ sijoittuu viikon kaikille päiville vaihtelevasti.


Hakemaltamme henkilöltä edellytämme: 

+
vähintään viiden vuoden työkokemusta ravintolapäällikön työtehtävistä
+ kokemusta ala carte ravintoloista
+ positiivista asennetta
+ hyviä vuorovaikutustaitoja
+ valmiutta käyttää SoMea yhtenä työkaluna

 

Tarjoamme:

+ vakituisen työsuhteen
+ mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
+ vapauden kehittää liiketoimintaa
+ mahtavan ja ammattitaitoisen työporukan
+ kilpailukykyisen palkan

 

Lisätietoja Janika Toivonen, puh. 040-5020612 ma-pe klo 9-10. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen sähköpostitse janika.toivonen(at)staffplus.fi, kirjoita aihekenttään ”ravintolapäällikkö”.

Lisää yhteystietosi ja ansioluettelosi myös esimiespankkiimme, niin se säilyy tallessa myös tulevaisuuden esimiestason rekrytointeja varten!

Huomaathan, että hakuaikaa on 21.1. asti, joten lähetä hakemuksesi heti.

#duunionpositiivinenjuttu

Seuraa Staff Plussaa myös Facebookissa ja Instagramissa!